december 2016

Snart juleferie i HKG


Juleferie er på vej til de fleste hold og og vi fra HKG siger på gensyn 3. januar 2017.

november 2016

Vores første julefest i HKG


Vores første julefest i HKG var en meget positiv overraskelse! Vi havde slet ikke regnet med så stort et arrangement, med masser af underholdning og aktiviteter, som både børn og voksne kunne deltage i – lige fra juleklip og -klister, gymnastikopvisningen, tryllekunstner, æbleskiver, julemand og dans om juletræ.

Vi kom hjem efter over tre timers fest med en meget træt og glad datter, som efterfølgende havde rigtig meget at snakke med ”kollegaerne” i børnehaven om – ikke mindst godteposen!

Anders' far - hold BH0.

november 2016

Den årlige julefest er afholdt


Da HKG afholdt julefest lørdag d. 26. november var der mange glade og nissehueklædte deltagere, hvilket bidrog til en god julestemning med æbleskiver og glögg/kaffe til de voksne og juice til børnene, som også fik godtepose, da de skulle hjem. Der var også småkager og frugt på de fint pyntede borde.

Julemanden og Nissepigen var ikke fup, mens Fup og Fidus tryllede, så det var en ren fornøjelse. Juletræet blev flot pyntet, og bankospillet udløste fine præmier til vinderne og deres sidemænd/-kvinder.

Således oplevet af
Marianne

Flere billeder fra Julearangementet kan ses her.

november 2016

HKG's årlige julefest


Lørdag den 26. november kl. 13.00-16.00 indbydes I til vores julearrangement. Det plejer at være en hyggelig eftermiddag med opvisning af nogle af holdene samt rigtig gammeldags julehygge med overraskelse, klippe julepynt og pynte juletræ. Når stemningen er på sit højeste tager vi en tur rundt om juletræet.

Snyd ikke dig selv, dine forældre og søskende for denne oplevelse. I vores bod er der juice, saft, gløgg, æbleskiver, kaffe og te m.m. Prisen for denne fantastiske oplevelse er 50 kr. for børn og voksne. Alle børn medbringer en nissehue.

Tilmelding til arrangementet gøres via dette link..

Indgangen foregår vi trappen til højre og ned i kælderen, hvor overtøjet tages af inden man går op i salen. Der låses efterfølgende til kælderen, således at man kun kan komme ind fra hoveddøren.

JULEHILSEN
HKG Gymnastik Forening

november 2016

Pigehold til Konkurence i Nakskov


Lørdag eftermiddag tog vi afsted med toget til Nakskov. Turen tog 2,5 time og vi hyggede os meget. Efter togturen gik vi hjem til Lines forældre, Palle og Susanne, og der blev købt ind til madpandekager. Vi lavede mad og efter maden så vi Danish Music Awards. Palle havde fødselsdag og derfor sang vi fødselsdagssang og spiste is. Vi sov i stuen sammen med Line og Sarah.

Søndag morgen stod vi op kl. 7.30. Vi spiste morgenmad, gjorde os konkurrence klar og lavede madpakker til efter konkurrencen. Vi skulle gå til Nakskov gymnastikforenings hal. Da vi kom frem skulle vi lave krops opvarmning og derefter opvarme 15 minutter på hvert redskab. Herefter gik vi indmarch og konkurrerede på redskaberne. Alt gik vel og der var ikke nogen skader. Til slut gik vi udmarch og der var præmie overrækkelse. Vi kom på en 13. plads ud af 14 og vi var meget tilfredse.

Vi fik taget et holdbillede og derefter gik turen hjem 😃.

november 2016

Forældre uge


Efterårsferien er vel overstået for alle og i HKG inviterer vi forældrene ind til gymnastik med deres børn.

Dette har vi gjort hele ugen og på alle hold, til stor fornøjelse for forældre og glæde for vores gymnastikbørn i alle aldre.

Der var sved på panden, da forældrene til Pige 1 og Drengeholdet fik en opvarmningstur med ”Senior gymnastik” under instruktion af Grete Høgh Larsen. Mon ikke der var nogle forældre der var lidt ømme dagen efter.

Alt i alt en rigtig god uge, som for nogle hold vil gentage sig i uge 8.

oktober 2016

Førstehjælps kursus


Søndag den 30 oktober afholdte vi Førstehjælpskurus i HKG-Gymnastik foreningen, dette blev afhold i samarbejde med GymDanmark og Røde Kors.

Grete Høgh Larsen, formand i HKG Gymnastikforening siger Vi har i flere år brugt meget energi på at uddanne vores trænerer i klubben i eget regi med instruktører fra GymDanmark. Vi har ligeledes længe haft en ønske om, at få et førstehjælpskursus til vores træner, og er derfor glade for det nye samarbejde mellem Røde Kors og GymDanmark, som med en donation fra TrygFonden har gjort dette muligt. Derfor er det godt, at vi nu har fået klædt vores trænere på, til at kunne yde førstehjælp, hvis vi en dag skulle få brug for det.

Stort tak til Zita fra Røde Kors. Som sørgede for at vi fik lært en masse og fik noget med i baggagen på denne kurusdag. Tak til Conny for at der blev sørget for forplejningen til alle i løbet af denne kursus dag.august 2016

Hyttetur til Den Hemmelige hytte


I år gik vores hyttetur til den hemmelige hytte, som ligger i Hareskoven. 16 gymnaster og 5 voksne tog af sted fra Blågårdsskolen ca. kl. 16,45 og vi ankom fredag kl. 17.15 og gik det sidste lille stykke fra parkeringspladsen til hytten.

De blev opdelt i 3 hold, fandt deres sovepladser, og derefter indtog vi den medbragte mad. Vi var på tur rundt på grunden, og afmærkede hvor langt de måtte bevæge sig væk fra hytten. Der blev tændt bål, leget og hygget.

Lørdag morgen startede med morgen gymnastik under ledelse af Lea, derefter morgenmad med friskbagte boller og andet ske mad. Herefter var der leg, og en lang gåtur i skoven med forskellige opgaver til de 3 hold, med point, alt efter hvor godt opgaverne blev løst, derefter hyggede vi på grunden, der blev bygget hytter, og tændt op i bålet og ristet marshmallows.

Vi var på natteløb, hvor vi gik igennem skoven efter solnedgang, der var ophængt reflekser som viste vej, når lygterne ramte dem. Da alle var kommet hjem til hytten, var der varm og kold cacao med guf og flødeboller til.

Søndag morgen var vi alle trætte, stod op til en gang morgengymnastik, fik morgenmad, derefter var det tid til at pakke, gøre rent i hytten og udearealet, derefter var der lidt tid til hygge, der blev smurt frokost til alle, og point blev talt op, og delt ud.

Kl. 14.30 var bussen klar til at køre retur til skolen, hvor vi ankom kl. 15.

Tak for en god Hyttetur.

Hilsen
Lea, Line, Minna, Omran og John

august 2016

Åbent Hus til 2016/17 Sæson


HKG gymnastikforeningen afholdte åbent hus for nye tilmeldte gymnaster. Mange mødte op både nye og gamle medlemmer. Ja vi havde endda flere der havde lagt vejen forbi, bare for at se hvad vi laver og nogle ville gerne tilmeldes. Desværre for disse forældre og børn, er alle vores hold med mulighed for fri tilmelding booket, så nogle få kunne komme på venteliste. Dejligt for foreningen, at vi har så stor tilslutning. Inden for den første time efter vi havde åbnet, var flere hold fuldt booket.

En dejlig dag søndag den 28. august, hvor vi også fik hilst på de nye trænere, rengøring af redskaber og redskabsrum, samt forberedelse til at tage imod alle gymnasterne i denne sæson.

august 2016

Aktivitets dag for alle de små på Blågård Skolen


Blågård Skole var torsdag den 25 august rammen omkring en aktivitetsdag med HKG Gymnastikforening. Der var aktiviteter for alle 0. og 1. klasserne fra 8.15 til 14.30, hvor hver klasse besøgte os i gymnastiksalen. Vi må sige at det var glade børn, som hoppede, legede, grinede og svedte, flere af børnene syntes at det var "Mega fedt".

Dejligt at vores trænere Mette, Pernille, Grete, Line og ikke mindst Minna også denne gang stillede op, for at det skulle blive en god oplevelse for alle børnene. Tak til Bente fra indskolingen, som sørgede for trænerne.

Samarbejdet mellem skolen og foreningen er en vigtig del i samfundet. På denne måde kan vi opfordre skolens børn til at bruge fritiden, på en god og sjov måde.

Hvis du vil på skolens egen hjemmeside så kan du klikke på Skolen's logo nedenfor.august 2016

Trænerne på kursus


Hjælpetrænere og trænere fra HKG var på GymTræner - Børnekursus i weekenden den 20-21. august 2016 i Hermes hallen sammen med hjælpetrænere og trænerer fra Hermes. Det var rigtig sjovt.

Vi fik opfrisket teorien om aldersrelateret træningsforståelse for børn i aldersgruppen 2-12 år, og blev introduceret til en masse nye sjove øvelser og opsætninger.

Vi glæder os til at komme i gang med sæson 2016/17.


Juni 2016

Så er der åbent for tilmeldinger til den nye sæson


Vi glæder os til at tage fat på en ny sæson og ser jeres børn.

Der er nu lukket op for alle hold, således at du kan tilmelde dit barn. Vi har erfaring med at alle børnehold og springhold hurtig er fyldt op, så gør det straks.

Vi holder åbent hus for nye gymnaster søndag den 28. august 13.30 til 15.00, her kan jeres barn prøve nogle redskabsbaner, der vil blive udleveret T-shirt, mulighed for en snak med trænere, bestyrelse og man kan få en kop kaffe, saft mv.

Følg os på facebook, der vil løbende komme nogle af de samme informationer ud, som på vores hjemmeside.

Hvem mon bliver nummer 100 der syntes godt om siden og følger os, der kommer lille præmie.

Med Venlig hilsen

Grete Høgh Larsen

Juni 2016

Sæson 2016-2017


Næste sæson starter den 1. september, inden da har vi åbent hus søndag den 28. august kl. 13.30-15.00.

TILMELDING via denne side under fanen hold, vil blive åbnet primo august. De kommende hold vil blive opdateret i løbet af august. Man kan med fordel oprette barnets profil og efterfølgende modtage en mail, når vi åbner for tilmelding. Du kan oprette en profil ved at klikke her.

Bemærk der vil blive mulighed for at tilmelde sig hold, der er halvårlig. Tilmelding til forårsholdene kan ske fra 1. oktober der vil være 25 % rabat på kontingentet hvis man har deltaget i efterårsholdet.

GOD SOMMER OG PÅ GENSYN I NÆSTE SÆSON.

Maj 2016

Sommerudflugt til Andelsbyen


Den 29. maj gik vores arlige sommertur til Andelsbyen ved Holbæk, Andelsbyen er et sted, hvor man træder tilbage i tiden, og ser hvordan alt foregik på vores olde- bedsteforældres tid.

Da vi ankom til andelsbyen var temaet hunde, alt fra slædehunde, politihunde ,hunde til at søge efter folk i ruiner, og meget andet, det fik vi alle tid til at gå med, inden turen kom til gamle slagter- bager- legetøjsbutik, museum for telefonens historie, posthus, politistation, husmandssted, savværk, brandstation og meget andet.

Vi deltog også i en husmandsdyst, hvor børnene blev udfordret i forskellige og gamle lege, til stor morskab.

Vi spiste frokost og senere fik vi alle en god is.

Alt i alt en rigtig god tur hvor alle hyggede sig.

April 2016

Mette Christensen takker af efter 30 år


Mette Bahne Christensen sluttede sin rejse med HKG i de sidste 30 år ved den årlig forårsopvisning.

En rejse med HKG hvor Mette har været med til at berige et foreningsliv her på Nørrebro for mange børn. Mette startede som 3 årig med at gå til gymnastik på børneholdet på det daværende Hellig kors skole, siden blev det andre hold på Rødkilde skole og senere igen på Blågård skole. Hun har deltaget på vores konkurrence hold.

Mette fortsatte som træner i HKG, hvor hun har haft vores showhold, Pigehold både 1 og 2. Mette har altid været en stor hjælp også på de andre hold. Ikke at forglemme vores hytteture til Lille Kirkebjerg, hvor Mette selv har deltaget, men også har arrangeret og stået for med utrolig flid og godt humør. Det har altid været en stor fornøjelse at se Mettes gymnaster til opvisningerne. Hun har altid haft en utrolig evne til at få det bedste ud af pigerne og vist mange gode shows gennem årene. Der kan nævnes Can Can, smølferne, rengøringskoner, pyjamasparty, fødselsdagsopvisning, charlston, klovne og ikke mindst med Mickey Mouse.

I 2007 gik Mette ind i bestyrelsen som suppleant , i HKG deltager suppleanter i alle bestyrelsesmøder. Så man må sige at Mette har deltaget aktivt i hele foreningslivet. Vi kommer til at savne Mette, som har været arbejdsom, flittig, pligtopfyldende og ikke mindst været utroligt vellidt af både gymnaster, trænere og forældre.

HKG ønsker Mette en god rejse i livet, sammen med hendes tre drenge og vi er sikre på at Havdrup på sigt, vil få glæde af Mette i den lokale gymnastikforening.

Grete Høgh Larsen, Formand

April 2016

Tilbageblik på forårsopvisningen


Den 9. april var der forårsopvisning på Blågård Skole. Den var delt ind i to dele, små og større børn, så alle fik vist, hvad de kunne, uden at ventetiden blev alt for lang. Vi havde en dreng med i hver afdeling, så for os blev det en familieeftermiddag med HKG. Drengene havde glædet sig, og de blev ikke skuffet.

De allermindste lagde for – ledsaget af både trænere og forældre. De ænsede ikke det store publikum, men gik glade ind i legen – og så var stemningen lagt. For selv om gymnasternes formåen steg i løbet af dagen, var det stadig glæden ved gymnastikken og fællesskabet, der stod tilbage. Det var skønt for alle os forældre ikke blot at se podernes fremskridt, men også den gode stemning, som trænerne har skabt – hold for hold.

I anden afdeling tog det fart med flotte kostumer, can-can og fine præstationer. Selv smølferne gjorde deres indtog. Det var flot – og stor cadeau til trænerne for at sætte det hele i scene.

Dagen var rammet ind med indmarch, udmarch og faner på rette plads – en god tråd til traditionen. Og der var markering af gode og mangeårige bidrag. Efter en hel sæsons gode oplevelser for ungerne er det dejligt at få en lejlighed til at hylde nogle af dem, der gør det muligt. Og rigtig sundt for de unge gymnaster at se, at en vedholdende indsats i foreningen – både som gymnaster, trænere og meget andet – er det, der gør deres oplevelser mulige - og noget, der bliver påskønnet.

Planlægningen var glimrende – fra kagen til gevinsterne på programmerne, mens der blev gjort klar til næste hold. Men samtidig sad man med fornemmelsen af, at med så mange positive og gode viljer, ville intet kunne slå arrangementet af banen. Der var hænder og smil nok til enhver udfordring!

Tak til alle for en værdig afslutning på endnu en god sæson i HKG.

Andreas, far til Bastian og Jacob

Se flere billeder fra forårsopvisningen her.

April 2016

Uddeling af pokaler til forårsopvisningen


Lørdag den 9. april 2016 afholdte vi vores årlige forårsopvisning. Der var godt 550 deltagerer. Gymnaster, forældre, søskende, trænere, bestyrelsen og ikke mindst vores arbejdsgruppe, som igen i år stod bag det store kagebord med mange lækkerier på.

Det var en fantastiske dag hvor vi gennemførte opvisningen over 2 gange af hensyn til pladsen, men det er dejligt at se så mange mennesker, selvom det giver lidt udfordringer.

Ved dette års opvisning havde vi flere gymnaster, som nu har gået hos HKG i fem sæsoner. Det var Emilie, Freja, Luka, Otto, Silas og Nora, som alle fik en 5 år pokal. Desuden modtog 2 af vores trænere Julie Bech og Mathilde Duriader en 10 års pokal. Vi har en træner Minna Hansen der modtog 25 års pokalen. Conny og John fra bestyrelsen fik henholdsvis 20 års og 15 års pokalen, samt Mette som modtog 30 års pokalen.

Hvert år uddeles der en flidspokal til to gymnaster, og i år var det Bastian Jull Sørensen fra Springhold øvede (se billede her). og Andrea Habermann fra Pigehold 2 (se billede her). Stort tillykke til begge to.

Årets træner blev Sara Blicher Søresen, som modtog hædren for altid at være hjælpsom, involvere sig i vores aktiviteter og i sit hold.

Tak til alle herunder Sydbank for gaver til lodtrækning.

Grete, Formand

April 2016

HKG afholder forårsopvisning


Foråret banker på og derfor afholder HKG sin årlige forårsopvisning lørdag den 9. april 2016 start kl. 13.00 og start kl. 14.30 præcis på Blågårdskolen, Hans Tavsens gade 4, 2200 N.

Du kan tilmelde dit barn via dette link.
Februar 2016

Nyligt afholdt HKG Cup


I uge 6 blev der afholdt vores årlig HKG CUP. Om mandagen var det Pigehold 2, tirsdag springhold for øvede og torsdag Pigehold 1 og Drengeholdet. Der var stor tilslutning af børn i alt 56 børn deltog over de 3 dage. God opbakning fra forældre og familie der var med til at give gymnasterne stor applaus. En masse god gymnastik blev der vist, og samtidigt med at der blev hygget, drukket kaffe og spist frugt.

Til slut fik alle gymnasterne diplomer og der blev uddelt medaljer til 1., 2. og 3. pladserne. Tak til dommer, træner og arbejdsgruppen for at stå for dette arrangement.

Se resultaterne her. og billeder fra ugen kan ses her.

Februar 2016

HKG Cup


Tirsdag den 9. februar var springsjov 2 til HKG-Cup. Det var anden gang, min søn var ved og min anden gang som mor og tilskuer til HKG-Cup. Som første gang et på én gang hyggeligt og lidt højtideligt arrangement, og skønt at være tilskuer til, at gymnasterne får deres spring bedømt i en afslappet atmosfære med plads til både regler og sjov.

De tilmeldte piger og drenge lavede enkeltøvelser som kolbøtte, håndstand med rullefald, flik, salto etc. Ved et bord sad de tre dommere og gav point og langs med væggene sad familie og venner til gymnasterne og klappede efter hvert spring. Til slut var der uddeling af diplomer til alle og medaljer til de tre drenge og piger, hvis spring havde scoret højest.

Februar 2016

HKG indkalder til generalforsamling


HKG indkalder til den årlige generalforsamling som afholdes:

onsdag d. 9. marts 2016 med start kl. 19.30 i Blågård skolens gymnastiksal.

Indkaldelse til generalforsamling med dagsorden kan findes på dette link.

februar 2016

HKG holder vinterferie


Der er ingen gymnastik i hele uge 7 fra d. 15. - 19. februar på grund af vinterferie. Første trænings aften efter ferien bliver mandag d. 22. februar.

God ferie til alle.Januar 2016

FerieCamp i juledagene


HKG var i juleferien i samarbejde med København's kommune med til at afholde 3 dages feriecamp, hvor børn og unge fik lov at prøve gymnastik med både minitrampolin og springbræt.

Vi havde mange glade børn igennem, og der var flere børn som var med flere dage og som blev bedre. Vigtigst af alt synes det var sjovt og de fik brugt deres krop. Alt i alt kan de 3 dage betragtes som en succes.

Tak til de tre trænere Katarina, Sara og Louise for deres indsats.