december 2012

Jul & Nytår's ferie


Vi nærmer os jul og Nytår og vi holder lukket fra den 14. december til og med mandag den 1. januar.

HKG ønsker Jer allesammen en rigtig go' jul og godt nytår, og vi glæder os til at se Jer alle igen i det nye år.November 2012

Dejlig og hyggelig julefest hos HKG


Julefesten hos HKG var et godt arrangement, hvor der var tænkt på både børn og voksne. Der var alt - juleklip, æbleskiver og klovneshow, mens de voksne spillede banko. Men det bedste var at Julemanden kom på besøg og havde godteposer med. Der var god tid til at hygge, lege og snakke. Det var en god fest, som vi helt klart vil gøre til en tradition at deltage i jul efter jul:-)

Med venlig hilsen
Anette Andreasen - mor til August på 4 år.

November 2012

Nisser i alle størrelser til vores årlig Julefest


Årets Julefest i HKG blev afholdt lørdag den 24. november. Der var rigtig stor opbakning, selvom vi var tidligt ude. Der deltog ca. 250 børn og voksne i dette arrangement lige fra den lille baby til bedstemoderen.

Nisseopvisning, julemand, trylleri, godteposer, æbleskiver og meget mere kunne opleves. En speciel tak til arbejdsgruppen for altid deres store indsats og tak til vores sponsor Sydbank og Skagens Ur på strøget, der gjorde det muligt at give gave til banko og amerikansk lotteri.

November 2012

Indbydelse til julefest 24. november kl. 13-16


Indbydelse til vores julearrangement, som er en hyggelig eftermiddag. Der bliver en opvisning af gymnastik (SP2, P2, P1 og D) og rigtig gammeldags julehygge, overraskelse, klippe- klistre julepynt, pynte juletræ. Mens stemningen er på sit højeste tager vi en tur rundt om juletræet. Snyd ikke dig selv, dine forældre og søskende for denne oplevelse.

I vores bod er der juice, saft, gløgg, æbleskiver, kaffen og the mm. Prisen for denne fantastiske oplevelse er 50 kr. for børn og voksne. Alle børn medbringer selv en nissehue.

Billetter til dette arrangement kan købes på vores hjemmeside via dette link i perioden 1. - 21. november. Der sælges ikke billetter udover disse datoer.

November 2012

GYM EVENT for forældre d. 6. november


Få sved på panden på en sjov måde og tilmelde jer på dette link via jers barn´s profil til tirsdag den 6. novmeber kl. 18.45 til 20.00. Træningen består af at forbedre konditionen, koordinationen og styrken. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Oktober 2012

Kvalitet i børnegymnastikken


Søndag d. 28. oktober 2012 var trænerne på kursus: Kvalitet i børnegymnastikken arrangeret af Danmarks Gymnastik forbund.

Det var en meget aktiv dag, hvor trænerne på egen krop fik prøvet, hvorledes man f.eks. kan opbygge en forlæns kolbøtte. Der er mange mellemtrin, som man kan runde, for at børnene - afhængig af alder og gymnastisk udvikling – indarbejder bevægelsen i kroppen. Alle gik til opgaverne med stor entusiasme og engagement. Også de medbragte børn deltog med stor glæde og iver. Der var også mange lege, som kan bruges som opvarmning eller afslutning afhængig af alder og udvikling.

Denne kursusdag var opfølgning af en teoridag i slutningen af september 2012. Hver træner har fået et kursushæfte med de gennemgåede øvelser samt mange andre opbyggelige øvelser til et færdigt moment som f.eks. sving, balance, hop eller spring. Hele kursusforløbet afsluttes med en workshop i februar, hvor instruktøren kommer, mens træningen foregår og giver trænerne feed-back på deres træning af børnene. Herefter vil HKG blive en certificeret forening under Danmarks Gymnastik Forbund. Dermed kan vi også certificere trænerne.

Med gymnastiske hilsener
Marianne Rüsz
Sportslig koordinator

Oktober 2012

Nyt tiltag i denne sæson


Vi har oprettet et hold for børn mellem 2 og 4 år sammen med deres forældre. Dette har vist sig at være en god idé for holdet er blevet en succes.

En forældre's oplevelse af det nye hold:
Et af ugens højdepunkter for min datter på 2 1/2 år er, når vi torsdag skal til gymnastik. Tidspunktet er perfekt fra kl. 16.30 til 17.15, vi kører direkte fra vuggestuen og kan nå hjem i tide til aftensmanden.

Vi mødes alle i den ene gymnastiksal, hvor vi synger og bevæger os til musik - vi er alt fra store trampende elefanter til små kravlende mus. Det bedste af det hele er dog, når vi skal over i den anden gymnastiksal, hvor der altid er opstillet nye spændende redksabsbaner. Her bliver de små udfordret på alle områder, man skal hoppe, kravle, springe og løbe over og igennem mange forskellige forhindringer! Gymnastiktimen afsluttes altid på samme gode måde med en farvelsang på madrassen!.

Hilsen Merete Vest (mor til Andrea).

September 2012

Hyttetur den 28. til 30. september


For første gang i mange år har HKG arrangeret en hyttetur til Lille Kirkebjerg hvor der deltog 25 børn og 6 voksne. Alle blev sendt afsted med bus fra Blågård skole til Farum om fredagen. Der var forskellige aktiviteter, såsom morgengymnastik, natteløb mv. Søndag modtog vi rigtig trætte og beskidte børn, der kom retur fra hytteturen. Alle børnene sad med strømpesokker og indianer fjer i håret. Ud kom 25 par støvler på fortorvet og derefter alle børnene. Hvis du vil læse mere om selve turen så kan du klikke på dette link.

Et stort tak skal lyde til de trænere og bestyrelsesmedlemmer, der brugte deres weekend, for at børnene kunne få en god oplevelse, samt til de forældre der havde bagt kage til turen.

September 2012

Indskrivnings- og rengørinsdag afholdt 2. september.


Ja, så startede vi sæsonen med endnu en indskrivningdag. Igen med stor succes, mange nye forældre og børn var rigtig glade for at komme forbi og se salen, trænerne mv.

I år kunne tilmeldingen ske elektronisk, så vi havde sat 5 computer frem til brug for dette, og det var dejligt at det virkede. Der er stadig mulighed for at tilmelde sig på et hold direkte fra fanen "hold". Børnehold tirsdag og torsdag er overtegnet, men der er plads på de øvrige hold.

Godt 100 børn med forældre og søskende kom forbi, fik tilmeldt sig og betalt. De fik også prøvet nogle redskaber og fik lidt kaffe, te og juice. En rigtig god dag har vi efterfølgende hørt fra flere forældre.

Denne søndag brugte vi også tiden til at gøre alle vores redskaber rene, rydde op og sætte struktur på redskabsrummet. Desuden havde vi besøg af Betina Juul Nielsen fra Danmarks Gymnastik Forbund, som gav os en introduktion til "Kvalitet i Børnegymnastikken", hvor alle trænerne efterfølgende skal på kursus søndag den 28. oktober.

August 2012

Intro dag for alle de små på Blågård Skolen.


Blågård Skole var tirdag den 21. august rammen omkring en introdag til Gymnastikforeningen HKG. Der var aktiviteter for alle 0. og 1. klasserne, og det var glade børn, som hoppede, legede, grinede og svedte. Dejligt at vores trænere Mette, Katarina, Grete og ikke mindst Marianne også denne gang stillede op, for at det skulle blive en god oplevelse for alle børnene.

Samarbejdet mellem skolen og foreningen er vigtig for at opfordre skolens børn til at bruge fritiden på en god og sjov måde.

Hvis du vil på skolens egen hjemmeside så kan du klikke på Skolen's logo nedenfor.Juni 2012

Indskrivningsdag søndag den 2. september 2012.


Vi starter denne sæson med at vi mødes søndag den 2. september mellem kl. 13.30-15.00. Her kan du møde dine nye trænere og lave lidt gymnastik. Tag derfor dit træningstøj med. Vi vil invitere på en kop kaffe, te eller saft.

Der er samtidig indskrivning til de forskellige hold både for nye og gamle medlemmer. Der vil blive udleveret T-shirt ved indskrivningen som udgør 100,- kr. Derudover kan prisen på de forskellige hold ses under fanen ”Hold”. Sæsonen starter mandag den 3. september.

Der kan oprettes en profil på siden HER eller klik på billedet til højre, der skal så på indskrivningdagen betales og tilmeldes det aktuelle hold.

Der er i år oprette to nye hold nemlig børnehold torsdag fra 2-4 år som kan deltage med en forældre, samt et øvet springhold onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer i denne sæson.

Bestyrelsen og trænere

Juni 2012

Medlemmer kan oprette profil på hjemmesiden.


Medlemmer af HKG har modtaget en mail ang. oprettelse af sin "profil". Vi forventer at der kan tilmeldes til de rigtige hold og betaling for næste sæson i perioden fra d. 5. august til d. 18. august.

For nye medlemmer vil der blive mulighed for at oprette sin "profil" i perioden den d. 15. august til den d. 2. september. På indskrivningsdagen søndag d. 2.september, kan der tilmeldes og betales til det konkrete hold.

Juni 2012

Den nye sæson 2012-13


Efter en vellykket sommertræning, er vi nu klar til at tage fat på den nye sæson. Vi forventer at starte et nyt børne/forældrehold om torsdagen, samt et springsjov for øvede om onsdagen, udover de hold vi også har haft i denne sæson. Den nye sæson's hold vil blive opdateret snarest.

Tidligere medlemmer vil modtage brev ang. tilmeldning og betaling for næste sæson i løbet af juni måned. Desuden vil der være indskrivningsdag søndag den 2.september, samt udlevering af T-shirt. Træningen starter mandag den 3. september.

God sommer
Bestyrelsen

April 2012

Tilmeld dig til sommertræning


Der er sommertræning for de store piger og drenge. Vi starter den 11. april og til den 31. maj. Du kan se på vedlagte tilmeldningsskema, hvilke dage du kan træne og på hvilke hold. Klik her for at se tilmeldingsskemaet.

Marts 2012

HKG´s forårsopvisning 2012 på Blågård skolen


Da vi rundede hjørnet ind til skolegården på Blågaards skole kunne vi godt se, at HKG´s forårsopvisning ville blive et tilløbsstykke. Der stod forventningsfulde børn og voksne i kø langt ud i skolegården.

Inde i den store sal var der fint pyntet op med dannebrog og der var sat mange stole op til alle de tilskuere der gerne ville se opvisningen. Vi blev budt velkommen af formanden for arbejdsgruppen der ønskede os en god opvisning og lagde vægt på, at vi skulle tage godt imod gymnasterne. Indmarchen med alle gymnasterne blev ført an af to foreningsfaner under stor applaus fra publikum.

Opvisningen blev indledt med et hav af vilde sørøvere der svang sig i torve og forcerede alle mulige forhindringer. De endte med at ro ud af salen i en lang hale. Sørøverne blev afløst af foreningens forskellige hold, der viste de mange øvelser de har lært i løbet af året, lige fra øvelser i baren, på bom, gulv- og redskabsøvelser samt spring. Alle gjorde deres bedste og det var herligt at se, at alle gik op i de mange udfordringer.

Midtvejs i opvisningen blev alle budt på forfriskninger i den anden sal. Her var der arrangeret et langbord med alle slags kager, boller, frugt og kaffe eller juice. Igen et tilløbsstykke, for alle ville gerne smage en af de mange forskellige hjemmebagte kager og boller. Godt initiativ og flot at så mange vil bage til lejligheden.

Efter pausen gik endnu et hold på gulvet og viste de mange øvelser de have lært. Herefter gik opvisningen over i en mere finurlig retning med fine temaer. Det spændte fra en masse små Pippi Langstrømper der viste en flot lille dans, der endte i et hav af guldmønter smidt rundt i lokalet, over flotte sømænd der gik i land, til Smølfer der, i flotte dragter og helt blå i hovederne, dansede en flot dans. For ikke at glemme klovnene der blev herset rundt af en overklovn med en skrap fløjte.

Opvisningen blev afsluttet med uddeling af foreningens vandre pokaler, der hvert år bliver tildelt en dreng og en pige, som har gjort det godt til gymnastik og har været en god kammerat. Der blev også uddelt en 5 års pokal. Det hele blev afsluttet med udtrækning af en række fine præmier. Vi kunne konstatere at lysegrøn nr. 30 og 31 desværre ikke blev trukket ud.

Vi synes at denne eftermiddag var en god oplevelse og vi kunne se at der var lagt et stort stykke arbejde af de mange der var med til at arrangere denne fine eftermiddag. Lige fra foreningens bestyrelse til de mange trænere og hjælpere samt de der sørgede så fint for at der var boller, kage, frugt og kaffe. Og så ikke mindst de mange dygtige gymnaster.

Sådan oplevede vi vores første forårsopvisning i HKG og tak for en fin oplevelse.

Mange hilsner Emilie, Lene og Kaspar

Marts 2012

Den 29. forårsopvisning i HKG.


Lørdag den 24. marts var dagen, hvor vi endelig kunne slå dørene op for alle, gymnaster, forældre, søskende, bedsteforældre, ja enda for oldemor. Det var rigtigt dejligt at se så mange ca. 330 var vi i alt.

Denne gang havde indgangsbilletten indregnet kage, kaffe, frugt mv.. Det virkede som om alle syntes dette var en god ide, mange forældre havde bagt kage og boller, fantastisk og tusinde tak for det.

Forårsopvisningen bød på mange oplevelser for store som små, bare det at komme med ind til indmarch og se så mange mennesker kigge på. Der blev igen i år uddelt den årlige flidspokal, som i år gik til Lea Hestelund fra Pigehold 2 og Emil Dahl Friis fra springsjov. Et stort tilkykke til dem begge.

En stor tak til vores arbejdsgruppe, trænere og betyrelse, som altid stiller op og hjælper til arrangementerne. En speciel tak skal også lyde til Skagen Ur, samt Sydbank, som altid er villige til at give os nogle gaver.

Marts 2012

Tilmelding til den årlige Forårsopvisning


Lørdag d. 24. marts afholdes der for 27. gang forårsopvisning i HKG fra kl. 13-16.Den afholdes som sædvanligt i gymnastiksalene på Blågård Skolen, Hans Tavsensgade 4. Hele indbydelsen kan findes ved at klikke her.

Man skal tilmelde sig via linket i indbydelsen eller klik her.

Februar 2012

Tilbageblik på HKG CUP 2012


Det var med stor spænding og også lidt nervøsitet at de 8 børn fra Springsjov mødte op. Efter opvarmning og de sidste dessiner fra trænerne var alle både børn, dommere og forældre klar.

Børnene gik på gulvet og en efter en klarede de de 4 øvelser. Der blev slået kolbøtte, hængt i ribben som en flagermus, stået på hænder og slået vejrmøller. Børnene var bare så seje og gode. Forældre og søskende klappede og heppede og dommerne gav point.

Tilsidst blev spændingen udløst og der blev overrakt beviser til alle og medaljer til de 3 der havde fået flest point :-) Sikke nogle dygtige børn - alle skal være stolte af deres indsats - jeg kunne ihvertfald ikke have klaret det lige så godt.....

Katrine (mor til Liva fra Springsjov).

Februar 2012

Generalforsamling


Der er indkaldelse til HKG's årlige generalforsamling som afholdes onsdag d. 7. marts 2012 kl. 19.30 i gymnastiksalen på Blågårdskolen. Hvis du vil se indkaldelsen med dagsorden så klik her.

Februar 2012

HKG CUP 2012


Sidste torsdag før vinterferien afholdtes foreningens årlig konkurrence HKG Cup. Vi er rigtig glade for, at der var stor tilslutning til denne dag. I alt deltog der 46 gymnaster fordelt på 4 hold. Vi havde i år valgt at opdele HKG Cupen i tre grupper, såldes at der ikke blev så meget ventetid for gymnaster og forældre. Dette blev en stor succes.

En stor tak skal lyde til Johny og Randi for deres indsats med billeder, stævne snacks mv., samt til trænere og dommere for at bruge dagen på at give vores gymnaster en god oplevelse.

Hvis du vil se flere billeder fra HKG Cup, så kan du klikke her eller hvis du vil se hvem der fik medaljer klik her.

januar 2012

Lukket i vinterferien


Husk at der er vinterferie i uge 7 og derfor er der ingen træning, da skolen har lukket.

Første træningsdag efter vinterferien bliver mandag d. 20. februar.januar 2012

Velmødt til HKG-CUP


Nu er vi godt igang med træningen i det nye år og der er kommet nogle nye børn til på de forskellige hold. Velkommen til jer.

Torsdag den 9. februar afholdes der HKG-Cup, der er mulighed for at deltage hvis man går på Pigehold 1 eller 2, Drengehold eller Springsjov. Vi starter kl. 17.45 med springsjov, derefter forsætter vi med Pigehold 1 og Drengehold. Vi forventer at slutte kl. 20.00 med Pigehold 2.

Forældre, tanter, onkler, bedsteforældre eller blot en god ven er også velkommen til at overvære HKG-Cuppen.