Info til gymnaster ved tilmeldning


Tilmeldingen skal ske via hjemmesiden, under login kan man oprette sin profil.

Der er åbent hus for nye gymnaster dag den sidste søndag i august mellem kl. 13.30 og 15.00 på Blågård skole, Hans Tavsensgade 4. Her kan du møde dine nye trænere og lave lidt gymnastik, så tag derfor dit træningstøj med.

Info til forældre


Giv dit barn almindeligt gymnastiktøj med eventuelt gymnastikssko. Alle skal vaske hænder inden træningen begynder og efter træningen er der mulighed for et bad, så husk håndklæde m.m. Opbevarning af tøjet i omklædningsrummet er på eget ansvar.

Ret til ændringer i hold, træningstider og trænere forbeholdes. Alle børnehold har aktiviteter i gymnastiksalene i 45 minutter. F.eks. Holdet starter kl. 17.00 og slutter kl. 18.15. Der er omklædning og redskaber 17.00 til 17.15. Gymnastikstart kl. 17.15. Børnene bliver lukket ud af gymnastiksalen kl. 18.00.

En ulykkesforsikring er også en god ting at have.

Hvis du/I har spørgsmål så ring blot til en i bestyrelsen( Se fanen "Om HKG - Bestyrelsen") eller send en mail til hkg@hkg-gymnastik.dk.

Hvis du/I har spørgsmål så ring blot til en i bestyrelsen( Se fanen "Om HKG - Bestyrelsen") eller send en mail til hkg-gymnastik@hotmail.com

Billeder der tages ved vores forskellige arrangementer af børnene, kan muligvis komme på vores hjemmeside.