December 2010

God jul og godt nytår


HKG ønsker alle medlemmer og forældre et rigtig godt nytår, og på gensyn i uge 1 i 2011, hvor træningen starter fra mandag den 3. januar.

December 2010

Tilbageblik på julearrangementet


Så løb HKG’s årlige julearrangement af stablen. Der blev guflet æbleskiver, grønt og frugt, og drukket juice og glögg til den store guldmedalje. Dernæst blev det traditionelle julebanko og lodtrækning afholdt for de voksne, med glade vindere (og måske et par skuffede tabere…). Hatten af for Grethe, der indimellem måtte råbe sig hæs for at holde styr på de voksne tropper!

Imens hyggede gymnastikbørnene og deres søskende sig med at lege julelege og klippe julehjerter, folde musetrapper og klistre guirlander, så juletræet stod smukt pyntet, da alle, store som små, dansede rundt om træet sammen med julemanden og julepigen.

Bagefter kunne forældre og søskende puste ud, men det gjaldt ikke gymnastik-børnene, der lavede flotte fremvisninger, med faldskæmsdans, kolbøtter og vejrmøller og underholdende serie med støvklud og spand.

Hele arrangementet blev rundet perfekt af med en stor gedigen godtepose til at styrke sig på til hjemturen gennem snedriverne.

Tak for indsatsen til trænere, gymnaster og frivillige.

Trine, mor til Frida.
December 2010

Lukket i juleferien


Der er ingen træning fra den 19. december til den 2. januar. Vi ønsker jer alle en god jule ferie.

November 2010

Juleopvisning blev afholdt lørdag den 27. november


Nu er vores årlig julearrament vel overstået, med besøg af omkring 175 børn og voksne. Det var en rigtig dejlig dag, med mange aktiviter blandt andet bankospil, besøg af julemanden og opvisningen. En speciel tak til Skagens Ur på Strøget og Sydbank på Kgs. Nytorv for deres bidrag til vores gevinster.

November 2010

Juleopvisning - lørdag den 27. november
Igen i år foregår vores julearrangement, som en opvisning samt hygge eftermiddag. Det bliver et festfyrværkeri af gymnastik og rigtig gammeldags julehygge med klippe klistre, julepynt og pyntning af juletræ.
Mens stemningen er på sit højeste tager vi en tur rundt om juletræet. Snyd ikke dig selv, dine forældre og søskende for denne oplevelse.
Se yderlig informationer her.

Oktober 2010

Indlæg om Forældredagen


Søndag d. 31. oktober, var der kl. 10 til 13 ’store forældredag’ med morgenmad, grundig opvarmning til musik samt mange forskellige slags redskabsgymnastik. Rigtig mange var mødt frem, og begge sale var udstyret med diverse gymnastikredskaber, bla. en kæmpe luftmadras, nogle store ’luftrør’ man kunne rulle indeni, plint og trampolin, ’kravlerør’, ringe, barrer osv.

Stemningen var dejlig uhøjtidelig. Men trænerne sørgede for, at alle nåede at prøve samtlige redskaber og discipliner, så da vi var færdige et par timer senere kan det nok være at især en del forældre havde fået sved på panden...

Det var en dejlig og super sjov måde at være sammen med både kendte og mindre kendte børn og voksne på, og der skal herfra lyde en stor tak til de andre forældre for den fine opbakning, men først og fremmest til bestyrelse og trænere mv. for deres super gode initiativ samt store arbejde med at arrangere og afvikle den meget fine dag!!

Mange hilsner
Malene og Søren, forældre til Johs og Liv
Vi nød også en søndag i gymnastikkens tegn. Da vi i sin tid skulle vælge gymnastikforening, valgte jeg som indikator at kigge på foreningernes billeder fra diverse begivenheder og se om børnene smilede og havde det sjovt… Behøver jeg at sige, at HKG vandt stort?! Og denne søndag fik vi ved selvsyn oplevet hvorfor: Engagerede kræfter, glade børn og positive forældre!

Med venlig hilsen
Peter og Lise Fick, Bine Maries forældre

Oktober 2010

Forældredag


Søndag d. 31. oktober 2010 kl. 10-13 ”HUSK VINTERTID" indbyder vi til forældredag. Vi inviterer på morgenmad incl. kaffe, te og juice. Derefter vil der være hyggeligt samvær med bestyrelse, trænere og div. gymnastikredskaber. Det er en god ide at tage træningstøj på.

September 2010

Sæson start


Alle hold har nu været igang i to uger. Det har været rigtig dejlig at se så mange børn. Det betyder at der nu kun er enkelte ledige pladser på følgende hold:

Springsjov, Drengehold 1, Pigehold 1 og Pigehold 2.

Der er ikke flere ledige pladser på vores børnehold. Hvis du gerne vil have dit barn på børneholdet, så send os en mail og kom på vores venteliste. Du vil efterfølgende ,modtage besked, hvis der bliver plads.

August 2010

Rengøringsdag og Indskrivningsdag


Så nåede vi dagen, hvor alle trænerne og betyrelsen tog fat i klude, støvsuger mv. og sørgerede for, at alle redskaber fik en grundig rengøring, så de er klar til den nye sæson.
Indskrivningensdagen er nu godt overstået og der var godt 100 børn, med tilhørende voksne, som kom forbi og tilmeldte sig. Alle fik prøvet eller kigget på lidt gymnastik, samt fik lidt frugt, kaffe eller saft.
Sæsonen starter onsdag den 1. september, og hvis jeres barn endnu ikke er tilmeldt, kan i møde til træningsdagen og foretage indskrivning 1. træningsgang.August 2010

Aktivitetsdag med de mindste fra Blågård skolen


Gymnastikforeningen har igen i år været på Blågård skolen og lave intro for 0 og 1 klasse. Der var rigtig gang i alle børn, og de havde det rigtigt sjovt. De fik lov at hoppe på air-track, i trampolin, rulle i luftring og meget mere. Dejligt at skolen og foreningen laver dette arrangement i fællesskab.

August 2010

Indskrivningsdag søndag den 29. august 2010


Vi starter denne sæson med at vi mødes søndag den 29. august mellem kl. 13-14.30. Her kan du møde dine nye trænere og lave lidt gymnastik. Tag derfor dit træningstøj med. Vi vil invitere på en kop kaffe, te eller saft og frugt.
Der er samtidig indskrivning til de forskellige hold både for nye og gamle medlemmer. Der vil blive udleveret T-shirt ved indskrivningen som udgør 100,- kr. Derudover kan prisen på de forskellige hold ses under fanen ”Hold”. Sæsonen starter tirsdag den 1. september.
I forhold til sidste år har vi oprettet et nyt hold lørdag formiddag for voksne og gamle gymnaster under ledelse af Tahir. Desuden er alderen på børneholdet om torsdagen ændret til 3-5 år, samt pige- og drengehold er træningen flyttet til om torsdagen.
Juni 2010

Sæson 2010/2011


Efter nogle gode måneder med sommertræningen, er vi nu klar til at tage fat i næste sæson. Vi forventer at have børnehold, pigehold, drengehold, samt vi forsætter med springsjov. Den nye sæson's hold vil blive opdateret ultimo juni.
Tidligere medlemmer vil modtage brev ang. tilmeldning og betaling for næste sæson i løbet af juni måned. Desuden vil der være indskrivningsdag søndag den 29 august, samt udlevering af T-shirt. Træningen starter onsdag den 1. september.
God sommer.

Marts 2010

Sommertræning


Nu er vi nået til sommertræningen, som starter onsdag den 6. april. Du er velkommen til kun at komme den ene dag, mandag eller onsdag på Pige- og Drengeholdet. Desuden må du også gerne gå før tiden. Springsjov forsætter om onsdagen. Hvis du har lyst og vil vide mere kan du se det her.

Marts 2010

God opbakning til den årlige Forårsopvisning


Lørdag den 20. marts åbnede vi dørene for vores årlig opvisning. Der var mødt godt 200 personer op for at deltage i den festlige dag, enten som gymnast, forældre, familie, træner,arbejdsgruppe eller bestyrelse.
Mange forventningfulde børn deltog i den flotte indmarch for herefter at vise god gymnastik. Drengeholdet var en tur i ringene, børneholdet tumlede rundt i flere redskaber, de store piger viste flotte øvelser på Bom, Barren og Gulvet. Derefter så vi det andet pigehold på Gulvet, samt Spring med drengeholdet.
Derefter var der pause, hvor foreningens arbejdsgruppe og bestyrelse stod klar med kaffe, kager, sodavand og pølser. Efter alle havde forsynet sig, var der tid til næste 2. afdeling af opvisningen.
Nu var det tid til springsjov, som er et nyt hold vi har startet i denne sæsson. De viste hvad de havde fået lært. Derefter kom alle børn fra børneholdet løbende ind som flyvere og fik lavet gymnastik med "Kaj". Derefter var det Pigeholdet, der havde fået sølvskørter på, og viste show til Aqua musik. Til sidst kom de store piger med deres show inspireret af Michael Jackson.
I forbindelse med udmarchen blev den årlige flidspokal overakt, som i år gik til Malene fra Pigehold 2 og Lucas for Drengeholdet. Et stort tilkykke til dem begge.
Tak til alle der har bidraget til forenings arbejdet, som der igennem var med til at få denne dag til at blive en god oplevelse for børnene.
Marts 2010

Tid til den årlige forårsopvisning


Så nærmer tiden sig for den årlige forårsopvisning som i år afholdes lørdag d. 20. marts i Gymnastiksalen på Blågårdskolen og vi starter præcis kl. 13.00 med indmarch.
Få allerede nu dine forældre, bedsteforældre og venner til at komme for at se dig lave gymnastik sammen med alle de andre gymnaster, så du kan vise hvad du har lært i denne sæson. Du kan læse meget mere om arrangementet her.
I pausen vil der som sædvanligt være mulighed for at købe kaffe, kage, øl, vand, pølser m.m.

Februar 2010

22 deltagere til HKG CUP'en


Torsdag den 11. februar blev der afholdt HKG Cup. I år deltog 22 piger fra Pigehold 1 og 2 og der blev vist en masse fin gymnastik og der var mange forældre, bedsteforældre som kom forbi for at se på. For begge hold blev der konkureret i fire øvelser, og der blev uddelt medaljer til 1., 2. og 3. pladsen.
Marianne havde taget opgaven som dommer sammen med trænerne fra pigeholdene. Alle gymnaster fik et flot diplom for deltagelsen, og efter konkurencen havde Susanne sørget for frugt og drikkelse til alle gymnaster.
Tak til alle der var med til at gøre denne dag til en god oplevelse.Februar 2010

Generalforsamling


Der er indkaldelse til HKG's årlige generalforsamling som afholdes tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 19.30 i gymnastiksalen på Blågårdskolen. Hvis du vil se indkaldelsen med dagsorden så klik her.

Januar 2010

Konkurencen HKG Cup


Så er der igen HKG Cup'en som er en konkurence internt i klubben for både piger og drenge. Her viser de nogle af de ting de har lært i løbet af sæsonen.
konkurencen foregår torsdag den 11. februar 2010 kl. 17.00 og forventes slut kl. 20.00 og det koster 10 kr. for at deltage i konkurencen. Du kan finde tilmeldings sedlen her hvis du har mistet din egen.
I er meget velkomne til at tage familie eller venner med så de også kan se hvor dygtige i er blevet og det koster ikke noget.

Januar 2010

Springsjov starter til januar


Vi fortsætter springsjov i det nye år, samme dag og tid. Vi har fået tilført ny trænerkapacitet, idet der vil være tre trænere Katarina, Jakob og Tahir. Hvis du vil vide mere så klik her
Derudover er der åbent for nye tilmeldinger til alle holdene fra mandag d. 4. januar.