november 2017

Den årlige julefest i HKG


HKG afholdt sin traditionelle julefest lørdag den 25. november 2017.

Op mod 100 forventningsfulde børn og omtrent lige så mange voksne mødte op og var aktive i de forskellige tiltag for aldersgrupperne.

Der var ikke særligt lange køer ved boden, hvor man kunne hente æbleskiver, saft, kaffe the og glögg. Der blev hygget samtidig med at mange også klippede-klistrede, så juletræet blev rigtig flot pyntet.
Naturligvis var der gymnastik opvisning, hvor de tilstedeværende børn og deres forældre blev budt med i opvisningen. Det var et godt initiativ, og børnene syntes, at det var sjkovt.

Mens de voksne underholdt sig med et lille bankospil, blev børnene underholdt af duoen: ”Hov, hov music for sjov.” De spillede og sang, hvor der var indbygget bevægelse, og det var meget engagerende for en gymnastikforening som HKG. Børnene deltog med stor entusiasme. Heldigvis kom julemanden på besøg sammen med sin nissekone. Der blev sunget julesange og danset rundt om juletræet, så det var en fryd.

Festen sluttede kl. 16.00 efter en god oplevelse i HKG.

Hilsen
Marianne Rüsz

oktober 2017

AFLYSNING grundet Kommunalvalg


Træningen er aflyst mandag d. 20. november til og med torsdag d. 23. november, på grund af gymnastiksalen skal bruges i forbindelse med Kommunalvalget.oktober 2017

Træner kursus


Traditionen tro blev der afholdt kursus for trænerne i HKG.

Dette års kursus var et inspiriationskursus – spring og rytme.

Det var en fantastisk dag, hvor Andorra, Instruktør fra GymDanmark, gav os inspiration til aktiviteter, lege mv. til børn i aldren 2-5 år. Vi fik gode ideer til opvarmning og grundtræning, opstilling til forskellige spring. Desuden fik vi lavet noget opbygning, og nogle rymteserier. Alt i Alt en rigtig god og inspirerende dag. Tak til Conny for indkøb og forberedelse af en god frokost til alle deltagerne.

september 2017

Hyttetur til Den Hemmelige Hytte


Vi var 19 gymnaster og 4 voksne der tog til den hemmelige hytte, på weekendtur. Temaet i år var mexicansk, så der var handlet Sombreroer til alle.

Da vi ankom til hytten, var der tændt op i lejrbålet, og alle fik deres fine hat. Efter at have spist blev de delt op i 3 hold, som skulle konkurrere mod hinanden. Aftenen gik med at finde sig tilrette på grunden, og hygge ved bålet.

Lørdag efter morgengymnastik og morgenmad, blev der bygget og leget på grunden, inden vi gik en tur i skoven, hvor der var 4 opgaver, der skulle løses, 1. der skulle flettes en måtte med grene, 2. skrive deres holds farve på en kreativ måde, med materialer der var at finde i skoven, 3. derefter skulle der kastes med en blød bold, som skulle lande i ringe, der gav point og til sidst skulle der kastes en støvle mellem benene og hen over hovedet, alle udfordringerne gav holdene point.
Eftermiddagen blev brugt til hygge, riste marshmallows over bålet, samt at forberede natløb, aftensmad stod på tortillas med diverse tilbehør, som alle fyldte efter eget valg.

Da mørket var faldet på, blev holdene sendt af sted på natløb gennem skoven, hvor de skulle samle 4 poster, og løse opgaven når de kom tilbage til hytten, der var en seddel med 2 bogstaver ved hver post, ordet de skulle sætte sammen var SOMBRERO. Resten af aftenen gik med hygge og konkurrencer, til alles morskab.

Søndag efter morgengymnastik og morgenmad løb alle ud og legede, og hyggede sig under træerne, da det var begyndt at regne, efter vi fik ryddet op og gjort rent, var det tid til at afsløre vinderholdet, det var meget tæt, i år var der 2 vinderhold de havde lige mange point, det 3. hold var kun 5 point efter de vindende, herefter gjorde vi os klar til at tage bussen tilbage til Nørrebro.

Hilsen
John Hofby

August 2017

Der var åbent hus i HKG


Søndag den 27 august mødtes trænere, bestyrelsen og arbejdsgruppen op for at gøre klar til den kommende sæson. Alle redskaber og redskabsrum blev rengjort, imens holdt trænerne forberedelsesmøde om den kommende sæson.

Kl. 13.30 var alle klar til at tage imod gymnasterne og deres forældre. Alle fik årets HKG trøje udleveret. Der var sat redskaber op i den store sal, som alle børnene kunne prøve.

HKG siger tak for en dejlig eftermiddag.

Hilsen
Conny Buchwaldt

August 2017

Aktivitetsdag på Blågårdskolen


Gymnastiksalen på Blågård skole var rammen om en aktivitetsdag for 0 og 1 klasser på Blågård skole. HKG stillede op med trænere og alle klasser deltog, sammen med deres lærer. Alle børn fik en rigtig god oplevelse, de fik varmen, røde kinder og sved på panden. Det var dejligt at se at de gik til den.

Tak til Nicolas for at sørge for at vi trænere fik forplejning undervejs, samt dejligt med dette sammearbejde medlem skolen og HKG-Gymnastikforeningen.


juni 2017

Sæson 2017-2018


Næste sæson starter den 1. september, inden da har vi åbent hus søndag den 27. august mellem kl. 13.30-15.00 for nye tilmeldte medlemmer.

TILDMELDNING via denne side under fanen hold, hvor der blive åbnet primo/medio august. De kommende hold vil blive opdateret i løbet af sommeren. Man kan med fordel oprette barnets profil og efterfølgende modtage en mail, når vi åbner for tilmeldinger. Du kan oprette en profil ved at klikke her.

Bemærk der vil blive mulighed for at tilmelde sig hold, der er halvårlig, men hvis man ønsker at gå fra september til april, skal man sørge for at tilmelde det andet hold til oktober.

GOD SOMMER OG PÅ GENSYN I NÆSTE SÆSON.

maj 2017

Tur til Sommerland Sjælland


Den 28. maj 2017 var jeg så heldig at være med HKG på tur til Sommerland Sjælland. Vi blev delt i hold inden vi kørte hjemmefra og vi trænere fik 2 og 2 ansvaret for 6-7 gymnaster. Jeg var sammen med Caroline og vi havde en hel dag sammen med en flok dejlige piger som ikke var bange for at prøve alt hvad de kom i nærheden af.

Der blev gået i højbane, kørt i snurretop, rutsjebane, leget i vandland, samarbejdet i Amazonas og gået balancegang på jungle stien. Vi fik spist pizza, slik og is og sluttede turen af med at hilse på gederne. Jeg tror roligt jeg kan sige at både børn og voksne var godt brugte da vi vendte retur til Blågård Skole, vi var mættede af oplevelser og indtryk efter en herlig eftermiddag hvor vi legede og hyggede det bedste vi havde lært. Jeg håber og tror at børnene havde en ligeså festlig dag som vi trænere havde og jeg tager gerne med igen en anden gang.

Mvh.
Jonna Nielsen

maj 2017

De regionale mesterskaber i trin 4 for hold


Søndag den 7. maj drog Ida A, Viola, Freja, Emilie Holm og Emilie, fra P2, til Nakskov, for at deltage i de regionale mesterskaber i trin 4 for hold.

I alt deltog 16 hold og konkurrencen var derfor delt op i to subdivisioner. HKG pigerne skulle konkurrere i 2. subdivision om eftermiddagen, hvilket betød at de kunne sove længe og være super friske til konkurrencen. Konkurrencen startede i barren. Ida, Freja, Emilie og Emilie kørte optimalt efter bedste evne. Dette var Ida´s aller første konkurrence og derfor var barren nervepirrende for alle. Næste redskab var bom. Med dybe vejrtrækninger kom Emilie, Freja, Viola og Ida igennem bomøvelserne uden de store kiks. På bommen er der sket store fremskridt og øvelserne var en fryd at se på. Herefter skulle Ida-, Emilie-, Freja- og Emilies gymnastiske udtryk på prøve på gulvet. Gulveøvelserne er HKG pigernes svageste redskab, men øvelserne gik godt og efter bedste evne. Rosinen i pølseenden var hestespringet. Denne disciplin er Emilie, Ida, Freja og Emilies bedste. Pigerne leverede nogle gode spring og fik derved deres bedste karrakterer her. Det var en god afslutning på konkurrencen.

HKG endte med en 16 plads. Vi er alle stolte. Trods en sidste plads har pigerne forbedret sig med næsten 20 point siden efteråret. Det er et stort antal point og de var ikke langt fra en 15 plads. Derudover bestod Freja trin 4 og skal fra 2018 køre trin 5. Tillykke til alle pigerne, som viser gå på mod og viljestyrke ved alle træninger. Det er super godt gået.

april 2017

Tilbageblik på Forårsopvisningen


Foråret er kommet, og vi nærmer os sommeren med hastige skridt. Og foråret er ikke kun kommet i form af blade på træerne, lysere aftener og morgener, men i lige så høj grad med den årlige forårsopvisning fra HKG-Gymnastikforening. Det hele løb af stablen en forårs-lørdag i starten af april.

Flere hundrede forventningsfulde forældre og børn støttede op om det store arrangement, der var delt op med opvisning fra hhv. de små og de lidt større børn.

Hvilken imponerende gejst og indlevelse både udøvere og trænere præsterede. Et stort felt af stolte forældre og børn markerede en helt igennem gennemført dag til afslutning med kaffe og kage.

Vi ses igen til næste opvisning.

De bedste hilsner
Christian Kier

april 2017

Forårsopvisning – besøg af godt 500 gymnaster og forældre.


Lørdag den 1. april stod i gymnastikkens tegn. HKG afholdte sin årlig forårsopvisning, som blev afholdt i 2 dele. 1. del var det alle de mindre hold og 2. del alle de store hold. Pausen mellem kl. 14.00 og 15.00, hvor der var kaffe og kage til begge afdelinger. En stor tak til de forældre der bagte kager og boller.

Der blev vist masser af god gymnastik med små pauser, der blev udfyldt med lodtrækning. En del af præmierne var fra Sydbank, som vi siger stor tak for.

I år blev der udelt 9 års pokaler til gymnasterne Alia, Andrea, Bastian, Elias, Ida Marie, Katinka, Rose, Sonja og Vilje. Desuden modtog 3 trænere 5 års pokalen, og det var Søren, Cathrine og Mads. Marie modtog 10 års pokalen, hun har været med som gymnast og nu hjælper som træner.

Årets flidspokal gik til Tobias fra spring og Anna Viola fra P2, stort tillykke til dem begge.

Alt i alt en rigtig dejlig dag. Stor tak til alle der er med til at HKG kan afholde dette arrangement.

Flere billeder fra HKG's forårsopvisning kan ses her.

marts 2017

Tilmelding til HKG's forårsopvisning


Foråret banker på og derfor afholder HKG sin årlige forårsopvisning lørdag den 1. april 2017 start kl. 13.00 1. del og start kl. 14.30 for 2. del.
Dørene vil være åbne fra kl. 12.45, 1. del er afsluttet omkring kl. 14.30, 2.del af opvisningen vil være afsluttet omkring kl. 16.45.
Alle gymnaster møder i forhold til ovenstående, de skal huske deres blå HKG T-shirt.

Tilmeldingen sker via dette link..

februar 2017

Tak for en god gymnastikdag med forældre


Så har der traditionen tro igen været gymnastikdag med forældre i HKG. Forældrene var trukket i de løse gevandter nu hvor fysikken skulle testes sammen med de store og små poder.

Trænerne gav den nok lige lidt ekstra gas – i hvert fald faldt de fleste forældre fra inden hele opvarmningen var færdig. Kænguruhop, gadedrengeløb, spids-som-en-blyant-flad-som-en-pandekage-øvelserne tærede på kræfterne når der også skulle være plads til grin, sjov og svingture. Børnene derimod, havde en fest ved at have mor/far med til gymnastik.

Tak til HKG og de helt fantastiske trænere for endnu et godt socialt arrangement i den traditionsrige gymnastikforening.

Kh Charlotte, mor til Cassandra på torsdags-børneholdet

februar 2017

Tilbageblik på HKG Cup 2017


Cup'en startede med en flot indmarch med musik og glade børn, mens forældre og familie klappede i takt til musikken. Der var god stemning hos gymnasterne og disciplinen var høj. En efter en trådte gymnasterne frem, markerede til dommerbordet at de var klar og udførte den pågældende øvelse mens dommerne vurderede og nedskrev en karakter. Hver øvelse blev krediteret med en højlydt klapsalve og stolte blikke blev udvekslet i salen.

Stemningen var positiv og afslappet og der var sågar plads til en pause halvvejs gennem cup'en, hvor tilskuerne kunne tanke op med kaffe og frugt.

Trods den lidt lange ventetid for de enkelte gymnaster, holdt anden halvdel lige så flot som første del. Respekt og fokus på gymnasten i aktion, efterfulgt af et stort bifald.

Afslutningvis forlod gymnasterne salen for igen at marchere ind på række, klar til diplomer og medaljeoverrækkelse. Alle gymnaster modtog et flot diplom og så var der guld, sølv og bronze medaljer til de tre topplaceringer.

En rigtig skøn aften hvor disciplin og glæde gik hånd i hånd.

Vi ser frem til flere oplevelser som denne i HKG.

Vh Shandi, mor til Karlo Kjelde på 7år.

februar 2017

Vinterferien & Generalforsamling


Der er ingen træning i vinterferien fra mandag den 13. februar. Første træningsgang efter ferien er mandag den 20. februar.

Indkaldelse til Generalforsamling i HKG Gymnastikforening Onsdag 8. marts kl.19:30 I Blågård skolens gymnastiksal og hele indkaldelsen kan ses her.

God weekend og vinterferie.

Med venlig hilsen, Grete Høg Larsen

februar 2017

HKG Cup 2017


Hele uge 6 har været booket op med afholdelse af HKG Cuppen 2017. I år blev det afholdt over 3 dage, deltagelse af 5 hold og 68 gymnaster. Desuden med en masse forældre, søskende og bedsteforældre, der sørget for at der blev uddelt klapsavler.

Nu har Marianne og jeg været dommer igennem mange år. Vi må dog sige, at vi i år virkelig kan se at der er sket en udvikling af gymnastikken i HKG. Rigtigt dejligt at se at vores træner, tager deres opgave seriøst og løbende bruger det de har lært på vores afholdte trænerkurser.

Der blev uddelt medaljer, samt diplomer til alle vores dygtige gymnaster. Ja bare det at deltage, så er man jo en vinder. Tænk man tør at stille sig op foran alle de forældre og dommer, for at vise hvad man har lært. Flot.

Stort tak til træner, dommer og ikke mindst arbejdsgruppen for deres store hjælp med at sørger for at vi bliver provianteret.

Grete Høgh Larsen
Formand

Flere billeder fra HKG Cup'en 2017 kan ses her.