december 2014

Kære gymnastik forældre.


Vi ønsker jer og jeres børn en rigtig en god jul og et rigtig godt nytår.

Der er ingen træning fra 15. December 2014 til den 4. Januar 2015, begge incl.

Jule hilsen
Grete Larsen
HKG

december 2014

Årets julefest.


Lørdag den 30. november afholdt HKG sin årlig julefest. 300 børn og voksne havde bestemt at de skulle deltage i denne fest. Det var en rigtig hyggelig dag med julemand, godteposer, dans om det store flotte pyntet juletræ, banko og meget mere.

Stor tak til alle de frivillige i HKG, de er med til at bære denne tradition videre fra år til år. Tak til Sydbank, som altid giver gaver til vores bankospil.

Billeder fra jule arrangementet kan ses her.


november 2014

indbydelse til HKG's årlige julearrangement.


I indbydes til HKG's årlige julearrangement lørdag d. 29. november kl. 13 - 16. Der bliver en lille gymnastikopvisning og rigtig gammeldags julehygge, overraskelse, klippe og klistre julepynt & pyntning af juletræet. Mens stemningen er på sit højeste tager vi en tur rundt om juletræet.

Snyd ikke dig selv, dine forældre og søskende for denne oplevelse. I vores bod er der juice, saft, gløgg, æbleskiver, kaffe og the m.m. Prisen for denne fantastiske oplevelse er 50 kr. for børn og voksne. Alle børn må meget gerne medbringe en nissehue.

Billetter til julearrangementet kan købes i perioden 12. - 26. november (begge dage incl.) på dette link.
Der sælges ikke billetter udover disse datoer.

oktober 2014

Trænerkursus i HKG.


Foreningen havde gennem DGF arrangeret et 6 timers kursus for trænerne.

Nogle af vore dygtigste gymnaster var blevet bedt om at være med, ligesom flere meget dygtige piger fra Hermes var blevet ”lånt”. Vi kan ikke forvente at trænerne er på det høje gymnastikniveau, som kursets hovedsigte var, derfor de indforskrevne gymnaster.

Trænerne fik god indføring i træningsprincipper, hvor vi skal tilstræbe et højt aktivitetsniveau, mens træningen foregår. Naturligvis blev der også afprøvet mange forskellige aktiviteter. Modtagning var et omfattende tema i vores sidste kursus, men fra forbundets side har man ændret holdning til, at trænerne nu skal tage så lidt imod som muligt. Øvelsen skal være at tilpas sværhedsgrad for hver enkelt gymnast.

Trænerne gav bagefter udtryk for, at de havde fået et godt og nyttigt udbytte af deres aktive deltagelse i kursets aktiviteter.

Foreningen bød på frokost midtvejs, og alle også børnene gav udtryk for en herlig frokost. Bagefter gik kurset videre med en meget inspirerende instruktør og en medinstruktør, der beskæftigede børnene, når trænerne var optaget af teoretiske drøftelser. Rigtig godt.

Der blev arbejdet godt, mange muskler blev motioneret - også lattermusklerne. En rigtig god dag i HKG for deltagerne. Flere billeder kan ses her.

Marianne Rüsz Sportslig koordinator

oktober 2014

Forældre aften hvor de kunne træne med.


Mandag d 27 oktober var forældre inviteret til at være med til træningen. Efter en god omgang opvarming var det igang med træningen.

Der blev hoppet på trampolin, springbræt, airtrack. Og der blev udført en masse fine spring fra både gymnaster og forældre. Det var en rigtig hyggelig aften. Gymnasterne syntes det var sjovt og lidt pinligt at at have forældrene med til at lave gymnastik.

Træner Mette


oktober 2014

En gymnasts fortælling om hytteturen.


Vi mødtes fredag ovre på skolen, og blev hentet af bussen der kørte os op til hytten (der lå et hemmeligt sted). Det var en meget lille hyggelig hytte som normalt blev brugt til skovbørnehave.

Med det samme da vi kom stillede vi vores tasker i sovesalen tog gummistøvler på og løb ud i skoven for at bygge huler, mange af os i hvert fald. Der var 3 forskellige huler, en til ulvene, en til uglerne, og en til købmanden eller købdamen som de jo var, og så var der også en frø-børnehave. Frø-børnehaven var et sted man kunne komme hen med sin eller sine frøer og få dem passet, de var ikke lukket inde de kunne bare hoppe væk hvis de ville. Der var faktisk på et tidspunkt vi skulle spise frokost og vi lod frøerne ligge der hvor de lå normalt og vi havde selvfølgelig forberedt os på at de ikke ville være der når vi kom tilbage, men så da vi kom der over igen havde de ikke rykket sig ud af flækken det syntes vi var meget sjovt . De frøer vi så havde kom til at hedde: Bernhart, hoppefranseline, Bo, erstatnings Bo Christophersen, Anna og så videre.

Om lørdagen skulle vi ud og gå en tur i skoven og undervejs skulle vi løse nogle poster i de hold vi var kommet i ( og det var også de hold vi skulle lave mad i, skære frugt og rydde op i. ) Den første post vi skulle løse var at vi skulle bygge det højeste tårn at grene og det skulle være helt dækket blade så man ikke kunne se grenene. Den anden udfordring var at alle fra ens hold skulle løbe op af en bakke på kortest tid, og den sidste og tredje udfordring var at ens hold sammen skulle finde flest krybdyr i skoven på tid.

Den aften (lørdag aften) skulle vi også på natteløb ..... Læs resten af historien her.

Skrevet af Ida (fra pige hold 2)

oktober 2014

Hyttetur til "Den Hemmelige Hytte".


Det var første gang at HKG gjorde brug af denne hytte, og det var et godt valg. Hytten ligger i Hareskoven, og det er nogle dejlige omgivelser.

Weekenden gik rigtig godt, der var meget aktivitet, både med opgaver, leg og med at bygge små hytter på grunden. Alle var meget ivrige, både når der skulle arbejdes i køkkenet, og deltage i nattevandring.

Alle var gode til at lege med hinanden, så det en rigtig god tur, hvor alle hyggede sig.
Mvh HKG

Hvis du vil læse mere om selve turen så kan du klikke på dette link og du kan se flere billeder fra turen her.

august 2014

Sæsonen 2014-2015 skudt igang.


Der blev taget hul på den nye sæson søndag den 31. august.

Først var alle trænerne samlet til en gang rengøring af alle redskaber og redskabsrum. Derefter afholdte vi trænermøde og planlægning af opstart på de forskellige hold. Vi fik tid til lidt socialt sammenhold over en dejlig frokost.

Klokken 13.30 åbnede vi dørene for nye og gl. medlemmer der havde lyst til at komme forbi. Der kunne prøves redskaber, hentes T-shirt og man kunne få en snak med trænerne. Trods et kraftig regnvejr denne søndag, havde vi et godt fremmøde.

Susanne og Conny havde sørget for at alle kunne få en tår kaffe, te, juice, samt lidt til ganen af frugt og småkager. Tak til jer for dette.

God sæson

Grete Høgh Larsen¨
Formand

august 2014

Endnu engang en aktivitetsdag for 0. og 1. klasser på Blågård Skolen.


Fantastik god dag tirsdag den 28. august, hvor Blågård Skolen igen har været rammen om aktivitetsdag med trænerne fra HKG Gymnastik forening.

Der var stor opbakning fra skolens børn til at prøve de forskellige redskabsbaner, og det var en rigtig god dag. Alle børn fik sved på panden, røde kinder og bankene hjerter, samtidig med at de syntes det var rigtigt sjovt.

Derfor er vi glade for samarbejdet mellem skolen og foreningen.

Tak til Bente fra Blågård Skolen, samt de tre trænere fra HKG.

Bestyrelsen

august 2014

Sæson tilmelding & Åbent Hus arrangement


Der er nu åbent for tilmelding til sæson start den 1. september. Du kan indmelde dit barn ved at bruge fanen HOLD, finde det rigtig hold og klik på linket for tilmelding. Du kan også klikke på billedet til højre.

Vi holder åbent hus søndag den 31. august kl. 13.30 til 15.00. Der vil blive mulighed for at hilse på trænerne, lave gymnastik og få en flot HKG T-shirt.

Vi byder velkommen til denne sæson.

Bestyrelsen

juni 2014

Sæson 2014-2015


Så er sæsonen 2013-2014 endegyldigt afsluttet. Dette skete ved en udflugt til bakken med 40 sommergymnastik børn og 12 voksne. Det var en hyggelig og sjov dag.

I sæson 2014-2015 tilbyder vi børnegymnastik fra 2-18 års alderen, fordelt over mandag til torsdag. Nogle af vores hold er halvårlig, så hvis man vil sikre sig at deltage hele sæsonen, er det en god ide at tilmelde begge hold med det samme. Første hold er fra september til og med november 2014 og andet hold fra 1. januar til 31. marts 2015.

Vi starter sæsonen op med et åbent hus arrangement søndag den 31. august mellem kl. 13.30 og 15.00.

TILDMELDNING via denne side under fanen hold, vil blive åbnet primo august. De kommende hold vil blive opdateret i løbet af sommeren.

GOD SOMMER OG PÅ GENSYN I NÆSTE SÆSON

Bestyrelsen

juni 2014

Afslutning på årets sommertræning - tur til bakken


Tirsdag den 2. juni mødtes vi på Fuglebakken station, for at tage en tur til bakken. 40 forventningsfulde børn og 12 voksne drog af sted. Vi ankom til Klampenborg, hvor vi samlet de sidste op. Alle børn blev delt op i grupper, sammen med 2 voksne, de fik turpas og billet til is. Der var rig mulighed for at prøve en masse forlystelser, da der ikke var særlig mange mennesker. Så nogle gange prøvede børnene forlystelserne 3 gange i træk. Vores medbragte mad blev spist ved den store scene. Vi afleverede nogle trætte og glade børn ved hjemkomsten. Det er rigtig dejligt for trænerne og bestyrelsen at møde HKG børn i andre omgivelser.

Oplevelsen set i børnehøjde:

Kære HKG
Jeg synes især at tornadoen var sjov, selvom den gav mig en lussing. Jeg synes også at isen – som var kæmpestor og lækker - var rigtig god. Da vi var oppe i svanerne, skubbede mig og Freja, Matilde og Emilie hele vejen, fordi vi var de bagerste.

Kærlig hilsen og tak for turen fra Sonja

Grete Høgh Larsen
Formand HKG

april 2014

Fantastisk opbakning til den årlige Forårsopvisning


Lørdag den 29. marts 2014 åbnede vi dørene for vores årlig forårsopvisning, som var den 30. på rækken.

Denne gang havde vi valgt at tage opvisningen over 2 gange. Først de mindre børn og derefter de store børn. Det betød at vi i forbindelse med vores hygge kage mv. var godt 400 gymnaster, forældre, familie, trænere, arbejdsgruppe og bestyrelsen. Dejligt med så stor en opbakning og tak til jer alle for at det lykkedes.

I år havde vi mange der modtog 5 års pokalen for at have deltaget i foreningen. Emil og August på spring øvede. Josh og Clemens på spring begynder. Amina for P2. Lea, Mathilde og Emilie fra P1, samt to trænere nemlig Pernille og Julie Bech. Desuden fik Lea Hofby 20 års pokalen.

I forbindelse med udmarchen i anden del blev den årlige flidspokal overakt, som i år gik til Marie Høgh Larsen fra Pigehold og Laurits Nielsen for springhold øvede. Et stort tillykke til dem begge.

Flere bestyrelses- & arbejsgruppemedlemmer fik også overrækt pokaler for henholdsvis 10, 15, 20, 25 og 30 års deltagelse i HKG's foreningsliv. Faktisk var der flere der deltog i den stiftende generalforsamling. Mange af dem har selv haft børn gående for flere år siden, men hænger stadig på. Det betyder bare rigtig meget at have disse personer, for uden dem INGEN KLUB. Derfor et stort tak til jer alle.

Tak til Sydbank, der var med til at give gaverne til udtrækning på indgangs billetterne.

Se flere billeder fra forårsopvisningen via dette link.

Grete Høgh Larsen

Formand for HKG

marts 2014

Forårsafslutning i grønt


Da HKG holdt forårsafslutning lørdag d. 28. marts sad vi forventningsfulde på første række i salen, der i dagens anledning var dekoreret med faner. En vis højtidelighed blandet med den uformelle tone, der normalt præger HGS, fyldte salen. Nu skulle vi få syn for sagen, hvad de hele vinteren har lavet der bag de lukkede døre til gymnastik uge efter uge. Hver torsdag har vi fået en glad, træt og rødkindet pige med hjem... Men hvad mon de egentlig laver?

Efter indmarch med lange slanger af grønne trøjer - blev vi underholdt på bedste vis. Små og store, springmus og spirrevipper, drenge og piger, katte og klovne... God musik, redskaber ud og ind, lodtrækninger med præmier, fællessang, fælles kaffe og kagebord og bedst af alt - glade børn.

Dejlig eftermiddag hvor taknemmelighed og den største respekt for alle de frivillige i HKG bare vokser. En så velorganiseret dag ville aldrig kunne blive gennemført, hvis det ikke havde været for jer.

Albertes forældre

marts 2014

Oplevelsen af HKG's forårsopvisning


Som mor til 2 gymnaster i forskellig alder, var jeg heldig at få lov til at se både del 1 og 2 af forårsopvisningen 2014.

Det var et rigtig fint arrangement, hvor der var lejlighed til at se, hvor meget gymnasterne kan udvikle sig. Fra de laver den første kolbøtte, til de laver imponerende balance øvelser på bom og saltomotaler.

Mine børn havde glædet sig meget, til stolt at vise alle de øvelser de hver især havde lært, og alle Deres forventninger blev indfriet.

Tak til HKG for en rigtig god forårsopvisning.

Helle (mor til to gymnaster)

marts 2014

Tilmelding til sommertræning


Træningen for Pigehold 2, under instruktion af Grete og Lea bliver torsdag kl. 17.00 til kl. 19.00.Du kan tilmelde dig via nettet på dette link.

Træningen for Springsjov, Drengehold og Pigehold 1, under instruktion af Katarina og Morten bliver tirsdag kl. 17.00 til kl. 18.30. Du kan tilmelde dig via nettet på dette link.

Sommertræningen begynder d. 1. april og slutter 31. maj. Pris : 250,00 kr.

marts 2014

Foråret banker på til genneralforsamling og opvisning


HKG afholder sin årlig generalforsamling tirsdag den 11. marts kl. 19.30 og forårsopvisning lørdag den 29. marts.

Opvisningen vil byde på alle former for gymnastik fra børnehold, pigehold, springsjov og drengehold. Mød op og se noget flot gymnastik. Børnene vil gerne vise hvad de har øvet på i sæsonen.

Tilmelding sker via dette link

februar 2014

HKG Cup 2014 om torsdagen


Torsdag d.6. februar var det igen tid til den årlige HKG cup for pigehold 1 og drengeholdet, hvor de flittige gymnaster skulle vise, hvad de havde lært og øvet på de sidste par måneder.

Efter en halv times opvarmning var gymnasterne klar, og forældre, søskende og bedsteforældre sad klar i salen. Der blev lavet gulvøvelser, hoppet på sprængbræt, svunget i barre og vist flagermus i ribben. Alle gymnaster klarede det flot og lod sig slet ikke mærke af alle tilskuerne. Efter dommerne havde regnet point sammen var der diplom og medalje overrækkelse til de stolte gymnaster.

Som altid et fint arrangement her i HKG, hvor vi atter må takke de frivillige i foreningen for at bruge tid og energi på vores børn.

Line Birkeland

I kan se flere billeder fra HKG Cup'en HER.

februar 2014

HKG Cup


HKG CUP blev afviklet tirsdag og torsdag i uge 6. Ialt 47 børn deltog fra 5 forskellige hold og vi kunne se at vore gymnaster havde lært en masse nye ting. Mange forældre og søskende var mødt op for at kigge på.

Der var i forbindelse med konkurencen mulighed for at få Kaffe, te, juice og frugt som blev serveret af vores fantastiske hjælpere.

Bestyrelsen

I kan se flere billeder fra HKG Cup'en HER.

februar 2014

HKG Cup 2014 om tirsdagen


Endnu engang havde HKG linet op til den årlige HKG Cup. Alle deltagerne var super dygtige og gjorde alt hvad de kunne for at lave spring, bom, barre og gulv så flot for os tilskuere som muligt.

Det er altid en glæde at se på og nyde de stolte børn. De er så seje og modige og tak til alle jer fantastiske trænere og frivillige.

I kan se flere billeder fra HKG Cup'en HER.